Go to Top

Webteksten & SEO

Webteksten en seo

Online vindbaar zijn is meer dan online aanwezig zijn

Webteksten waarmee je gevonden wordt op het internet. Omdat de teksten geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, seo dus. Die teksten schrijf ik voor ondernemers. Zodat klanten jou ook vinden als ze je (nog) niet kennen. Maar wel op zoek zijn naar jouw product of jouw dienst.

Schrijven en herschrijven van webteksten

Ik schrijf teksten voor nieuwe websites en herschrijf teksten van bestaande websites. Vertel mij wat je wilt vertellen, wat juist niet en voor wie het bedoeld is. En vooral, wat je ermee wilt bereiken. Ik schrijf per webpagina de tekst inclusief de tags waarmee Google de site kan vinden. Ben jij eenmaal akkoord, dan voer je de teksten eenvoudig in in jouw website.

Teksten met een flinke dosis marketing

Ik doe meer dan het schrijven van teksten en het optimaliseren voor zoekmachines. Ik denk ook met je mee en zoek naar manieren om nog beter jouw doelgroep te bereiken en jouw verhaal goed over te brengen. Ik zal je dan ook altijd tips en advies geven als ik ruimte tot verbetering zie. Pure marketingtips waarmee je jouw bedrijf nog beter neerzet in de markt. Zodat jouw site en de informatie daarop optimaal geschreven is en aangeboden wordt. Voor jouw klanten en voor de zoekmachines.

Het werk van een tekstschrijver

Wil je weten wat ik als tekstschrijver al heb opgeleverd voor andere websites? Kijk dan in mijn portfolio of lees de referenties. Maak je liever eens persoonlijk kennis? Neem dan contact met me op. Ik vertel je graag meer.

 

Vlinder in het schilderij door Wendie

Ik ben een groot fan van het werk van Wendie. Zij maakt heel sprekende kunstwerken en het oog van de vlinder bovenaan in het schilderij vond ik typerend voor het vindbaar zijn voor Google. Ik ben dan ook erg blij dat ik van haar dat stukje mag gebruiken op mijn website! Dit beeld is afkomstig van een werk dat zij samen met Rubén Navarro Cortes heeft gemaakt op Ibiza.