Go to Top

TekstStrippenkaart

Blijf online zichtbaar met de TekstStrippenkaart!

Nu door de coronacrisis alles anders is en ‘anderhalve meter’ de nieuwe standaard (voorlopig toch) lijkt te worden, is jouw online aanwezigheid nog belangrijker dan anders. Zorg dus dat je zichtbaar bent, met seo-proof webteksten. Ik help je daarbij, met de voordeliger TekstStrippenkaart.

Online content, zodat je ook met anderhalve meter dichtbij komt

Met online content, seo-teksten dus, kom je toch dichtbij jouw klanten. Zo word of blijf je namelijk zichtbaar. Gebruik goede seo-teksten dus om jouw klanten te vertellen hoe jij bereikbaar blijft in de anderhalvemetereconomie. Maar ook om te zorgen dat jij zichtbaar wordt in deze anderhalvemetersamenleving en vooral om ervoor te zorgen dat je nu en straks online vindbaar bent.

Voor ondernemers, omdat het juist nu nodig is

Als ondernemer kun je nu wel een steuntje in de rug gebruiken. En dat doe ik graag voor je; met de aantrekkelijke TekstStrippenkaart. Ik help je dan met wat ik heel goed kan: seo-teksten schrijven. Teksten waarmee je online gevonden wordt. Wel zo handig als je jouw zichtbaarheid op het internet wilt verbeteren. En met de strippenkaart is dat nog voordeliger ook!

Altijd een tekstschrijver beschikbaar!

Met de TekstStrippenkaart staat er altijd een tekstschrijver voor je klaar. Je koopt bij mij vooraf een aantal uur in, en per keer schrijf ik dat wat jij nodig hebt. Sowieso seo-teksten, want die kun je nu nog meer dan anders gebruiken. Maar verder bepaal jij wat het moet zijn; een blog, nieuwe webtekst, nieuwsbrief of …. Jij bepaalt, en wil je even overleggen wat handig is, dan denk ik natuurlijk graag met je mee.

Wat is een seo-tekst?

Een seo-tekst is een steengoede webtekst die zo geschreven is dat het gevonden wordt door de zoekmachines. SEO-proof dus. Dat betekent dat je van mij een tekst krijgt inclusief:

 • Meta description
 • Title tag
 • H1, h2’s; dus alle tussenkopjes (de heading tags) die nodig zijn
 • Interne linkjes naar andere pagina’s op jouw site waar dat nodig en mogelijk is
 • Het belangrijkste zoekwoord goed maar subtiel verwerkt in de tekst, geen keyword stuffing dus
 • En ook allerlei relevante andere zoekwoorden net zo subtiel maar effectief verweven in de tekst

En wil je dat ik een blog voor je schrijf? Dan kan ik daarbij ook nog een paar teksten voor social media schrijven zodat je het gemakkelijk kunt delen.

Voordeliger uren, voordeliger content

De strippenkaart is een aantrekkelijke manier om mijn uren in te kopen. Je koopt vooraf een aantal uur in en je hebt een jaar de tijd om die uren te gebruiken. De TekstStrippenkaart is er voor:

 • 6 uur: € 480,00 ex btw
 • 12 uur:  € 930,00 ex btw

Mijn uurtarief is vanaf € 85,00. Met de TekstStrippenkaart bespaar je dus zo’n 6 tot 9%. Voordeliger content dus!

Hoe werkt de TekstStrippenkaart?

Een TekstStrippenkaart kun je altijd bij Studio Awen kopen en is te gebruiken voor korte tekstvragen. De uren zijn een jaar geldig en kunnen gebruikt worden voor elke tekstvraag, zolang het per vraag maar niet meer dan 2 uur werk is. Schat ik vooraf in dat jouw vraag meer tijd kost, dan laat ik je dat weten. En natuurlijk maak ik dan voor je, als je dat wilt, een offerte op maat.

Wat kan met een TekstStrippenkaart?

Eigenlijk kun je deze strippenkaart voor elke tekst gebruiken, maar ik raad je aan om het voor een seo-tekst te gebruiken. Daar ben ik namelijk heel goed in en daar heb jij het meeste aan. Zeker nu. Want met een seo-tekst ben je online beter vindbaar. En dat is wel zo handig als je nu op andere manieren zichtbaar moet zijn om jouw klanten aan te trekken.

Deze seo-teksten kan ik voor je schrijven

De seo-teksten die ik voor jou kan schrijven via de TekstStrippenkaart zijn onder andere:

 • Webteksten (nieuw of updates)
 • Blogs
 • Landingspagina’s
 • Testimonials (dan bel ik jouw klant of opdrachtgever voor een kort telefonisch interview)
 • Productteksten
 • Etc.

Kleine lettertjes?

Of er ook kleine lettertjes zijn? Nee, zeker niet. Wel een paar voorwaarden maar die vermeld ik hier gewoon, ik ben namelijk graag duidelijk:

 • De uren zijn een jaar beschikbaar. Dat jaar gaat in op het moment dat ik de betaling voor de strippenkaart heb ontvangen. Na een jaar vervallen ze. Voor de overgebleven uren wordt geen geld teruggestort.
 • De TekstStrippenkaart kan pas worden gebruikt nadat de betaling is ontvangen.
 • De TekstStrippenkaart is inzetbaar voor elk type tekst maar de totale opdracht mag per keer niet meer dan 2 uur tijd in beslag nemen. Het is dus wel te gebruiken voor bijvoorbeeld een blog, een enkele webtekst of een landingspagina. Maar niet voor het (her)schrijven van jouw website. Dat doe ik wel graag voor je, maar daar maken we dan aparte afspraken en een aparte prijs voor.
 • De verbruikte tijd wordt per kwartier bijgehouden. Als je wilt, geef ik je daarover tussentijds een update. Ik meld het als de strippenkaart bijna op is en zijn de uren verbruikt, dan ontvang je daarvan bericht met een overzicht van alle uitgevoerde werkzaamheden.

Vraag nu de TekstStrippenkaart aan!

Kun jij ook hulp gebruiken bij het schrijven van goede content? Of bij het maken van seo-teksten waar Google gewoon niet omheen kan? Dan schakel je mij in. Met deze TekstStrippenkaart. Wil jij ook altijd een tekstschrijver die voor je klaarstaat en die echt goede vindbare content voor je maakt? Vraag dan nu bij mij de TekstStrippenkaart aan!