Go to Top

Social media teksten

Teksten voor social media

Tweets, Twitterprofielen en Facebookupdates

Social media is een belangrijk marketinginstrument voor ondernemers. Behalve dat je er heel snel en makkelijk goed zichtbaar mee bent, kun je ook laten zien wie je bent, wat jou bezig houdt en natuurlijk, wat je te bieden hebt.

Content is king!

De content bepaalt of een bedrijf interessant genoeg is om te volgen. Er moet een goede afwisseling zijn in tweets of Facebookupdates. Leuke, interessante en soms ook grappige informatie kan snel gedeeld worden. Met daartussendoor kort en bondig commerciële informatie. Niet te vaak en zonder teveel nadruk.

Marketing en tekstschrijven; ideale combi voor social media content

De verdeling van de verschillende soorten informatie wordt bepaald in een contentplan. De teksten kunnen dan vooraf geschreven en klaargezet worden. Vind je het lastig te bedenken wat je moet tweeten of Facebooken? Ik help je graag. Met zowel een contentplan als met het schrijven van tweets of updates voor bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn of Google+. Als marketeer en tekstschrijver kan ik je immers goed helpen met bepalen wat je moet schrijven en natuurlijk hoe.

Profielen voor Twitter, Facebook en LinkedIn

Wil je alleen geholpen worden met een goed profiel op Twitter of op Facebook, dan kan dat ook. Ik schrijf ook de Twitterprofielen en Facebookprofielen voor bedrijven. Of teksten voor LinkedIn-profielen voor professionals die in LinkedIn goed vindbaar willen zijn. In mijn portfolio  zie je daar een aantal voorbeelden van. En wil je meer informatie? Bel of mail me dan!