Go to Top

LinkedIn-profielen

LinkedIn-profielen

Teksten voor ondernemers en werknemers die op LinkedIn gevonden willen worden

Als ondernemer ben je natuurlijk actief op LinkedIn. Of je hebt tenminste een profiel aangemaakt. Maar word je ook gevonden? Of staan er nog steeds veel algemene, nietszeggende teksten in jouw profiel?

Vindbaar op LinkedIn met een goede tekst

Met een goede tekst op LinkedIn ben je veel beter vindbaar. Ook voor nieuwe opdrachtgevers, klanten of werkgevers. Voor zowel ondernemers als werknemers schrijf en herschrijf ik LinkedIn-profielen. Ik let daarbij heel erg op de vindbaarheid (seo) en op het kort en krachtig duidelijk maken van jouw verhaal.

Vast tarief

De headline, summary en de experiences (banen) in de LinkedIn-profielen schrijf of en optimaliseer ik voor jou. Tegen een vast tarief van € 425,00 ex btw heb je een kant-en-klare tekst die je zelf kunt invoeren. Na een intake waarin je mij persoonlijk of telefonisch voldoende input hebt gegeven, ga ik voor je aan de slag. In dit tarief zit 1 correctieronde inbegrepen.

Vindbare teksten op LinkedIn

Wil jij ook een tekst op jouw LinkedIn waarmee je door klanten, opdrachtgevers of werkgevers gevonden wordt? Neem dan contact met mij op voor een goede, aansprekende en vindbare profieltekst.