Go to Top

Blogs

Blogs: regelmatig een nieuwe tekst op de site

Een website met geoptimaliseerde teksten is belangrijk om goed in Google gevonden te worden. Maar als die teksten een paar weken of maanden ongewijzigd blijven, zijn ze alweer ‘oud’ voor de zoekmachines. En dus minder interessant.

Actuele website met blogs

Natuurlijk hoef je niet elke paar weken alle webteksten opnieuw te (laten) schrijven. Maar regelmatig een nieuw blog toevoegen is wel heel belangrijk. Daarmee houd je namelijk de website actueel, zorg je voor steeds weer nieuw verkeer naar de site én geef je steeds meer informatie over wat jij doet. Met een blog maak je jouw website dus steeds relevanter voor jouw doelgroep. En dat is belangrijk, want door die groep wil je immers gevonden worden!

Een blog laten schrijven

Maar… een blog schrijven kost wel tijd. Tijd die er vaak niet is. En als schrijven sowieso niet ‘jouw ding’ is, kost het jou nog meer tijd. Veel ondernemers herkennen dit en laten mij daarom hun blogs schrijven. Wel zo handig; het kost ze geen tijd en de site blijft actueel.

Maandelijks een blog voor jouw site?

Minimaal 1 nieuw blog per maand is nodig om de website actueel te houden en de online vindbaarheid te blijven verbeteren. Via een Content Pakket huur je mij in om voor een bepaalde tijd elke maand nieuwe content aan te leveren. Zoals een blog.

Maak een afspraak voor jouw blogs!

Wil je meer weten? Of een afspraak maken? Laat het mij weten. Ik ga graag voor je aan de slag!