Go to Top

Tekstschrijven

Tekstschrijven

Commerciële communicatie voor ondernemers

Teksten waarmee je als ondernemer online klanten aantrekt. Omdat je via de zoekmachines gevonden wordt. En omdat jouw doelgroep de teksten gewoon goed begrijpt. Ik ben tekstschrijver en marketeer en heb heel veel ervaring met het schrijven van online teksten die vindbaar zijn voor Google. Maar ook met het herschrijven van complexe teksten naar een begrijpelijk verhaal. Het duidelijk maken van jouw boodschap, dat is wat ik met een tekst doe.

SEO en teksten

Voor ondernemers in diverse branches schrijf ik de teksten. Van een distributeur in baby-artikelen tot een ontwikkelaar van vastgoed in Polen. Ik hoef niet dezelfde kennis te hebben als de ondernemer. Zolang ik de juiste informatie krijg, kan ik een heldere tekst schrijven. En die informatie krijg ik omdat ik doorvraag en me een beeld vorm van de doelgroep. Zo schrijf ik een tekst die begrepen en gevonden wordt. Want ik houd natuurlijk ook rekening met seo voor zoekmachines.

Teksten van Studio Awen

Ik schrijf voor ondernemers verschillende teksten, zoals:

TekstStrippenkaart; altijd een tekstschrijver paraat

Voor kleine tekstvragen die grote obstakels vormen. Laat mij meekijken naar een belangrijke e-mail, een update op de website herschrijven of een aantal tweets schrijven. Met de TekstStrippenkaart koop je vooraf een aantal uur in. Zodat je daarna altijd een tekstschrijver om hulp kunt vragen.

Tarief tekstschrijven

Ik werk met een vast uurtarief, €90,00 ex btw. Vooraf geef ik een projectprijs af op basis van het aantal uren dat ik verwacht bezig te zijn. In elke offerte is dit duidelijk uitgewerkt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, wanneer en tegen welk bedrag.

Ook een tekstschrijver nodig?

Wil je weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.