Go to Top

SEO Advies

SEO advies voor ondernemers

Wordt jouw website niet goed gevonden maar heb je geen budget om het te laten optimaliseren? Ik help je met praktische tips. Jij schrijft zelf de teksten en met mijn adviezen en tips maak je de teksten op jouw website daarna zelf ‘zoekmachinevriendelijk’.

Jouw website seo-proof

Boek jij bij mij een SEO Advies, dan scan ik jouw website zodat jij op maat advies krijgt waar je meteen mee aan de slag kunt. Mijn feedback krijg je in een persoonlijke sessie van 2 uur. Dat kan bij jou op kantoor, op een locatie in de buurt, bij mij aan de keukentafel of via Skype. Nadat we alles hebben doorgenomen en je al jouw vragen aan mij hebt kunnen stellen, krijg je een praktische handout. Daarin staan veel actuele seo-tips op een rij zodat je het later nog eens kunt terugkijken. Want een website optimaliseren voor zoekmachines doe je niet even in een middagje. Dat is continu werken aan jouw website!

Online vindbaar met zoekmachineoptimalisatie, ik help je daarbij

Een SEO Advies is er vanaf € 750,00 exclusief btw. Daarvoor krijg je:

  • Scan van jouw huidige website
  • Advies op maat
  • Persoonlijke feedback, tips en uitleg tijdens een sessie van 2 uur
  • Praktische hand-out met actuele tips

SEO Advies van Studio Awen?

Als tekstschrijfster en marketeer schrijf ik maandelijks voor diverse websites de seo-webteksten. Ik ben constant bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. En met succes! De websites waar ik teksten voor geschreven heb, scoren hoog in verschillende seo scans. Die kennis stel ik ter beschikking aan jou. Zodat je zelf jouw website kunt optimaliseren.

Zelf optimaliseren, iets voor jou?

Ben jij een starter of heb je even beperkt budget maar wil je toch beter gevonden worden op internet? Dan is het SEO Advies echt wat voor jou! Ik geef je tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. En doordat je zelf de teksten schrijft en zelf optimaliseert, bespaar ik tijd. Zo kan ik dit advies voordelig aan jou aanbieden.

Is jouw concurrent beter vindbaar?

Wil je weten hoe je jouw website nog meer kunt optimaliseren? Of vraag je je af waarom jouw concurrent in Google wel goed gevonden wordt? Met een SEO Advies kom je erachter. Laat mij jouw vragen weten en ik ga voor je aan de slag. Samen bespreken we de resultaten en de tips die ik je geef. Daarna kun jij aan de slag om jouw  website seo-proof te maken.

Boek nu jouw SEO Advies

Begin nu met het optimaliseren van jouw website en boek nu het SEO Advies. Stuur mij een mail met jouw vraag en geef daarin aan om welke website het gaat. We maken een afspraak, ik stuur je de factuur en we gaan samen aan de slag.