Go to Top

QuickScan Landingspagina

QuickScan Landingspagina

Is jouw landingspagina wel goed genoeg? Of echt heel goed? Een nuance misschien, maar het zorgt voor een wereld van verschil! Meer leads, meer aanvragen, meer conversie. En dat verschil maak je met een goede landingspagina die scoort. Ik help je beoordelen of de webpagina die je nu hebt staan, ook kan scoren. Met een QuickScan. Handig, snel en natuurlijk vooral heel praktisch.

Kan jouw landingspagina goed scoren?

Als seo-tekstschrijver kijk ik vooral naar wat werkt. Wanneer is jouw webpagina effectief? Spreken de teksten aan, staan ze op de juiste plek en werken copy en beeld goed samen? Maar ook het aanbod, is dat wel aanlokkelijk, of duidelijk? Veel ondernemers vinden dat lastig om zelf te beoordelen en kijken dan vooral naar de inhoud. Ik ben ervaren met online aanbiedingen en kijk naar jouw landingspagina als tekstschrijver en als online marketeer. Met een frisse blik en een berg aan ervaring vertel ik je of jouw landingspagina goed kan scoren.

Groter succes

Ben jij bezig met een campagne of actie? Dan heb je vast een plek op jouw website waar je jouw prospects of doelgroep wilt ontvangen. De landingspagina. Die beoordeel ik voor je en geef je praktische tips en feedback. Daarmee verbeter jij de webpagina en wordt jouw actie een groter succes.

Hoe werkt het?

  1. Stuur mij het linkje van de landingspagina, een (leesbaar) screenshot als de webpagina nog niet live staat of alleen de tekst als de opmaak nog gedaan moet worden.
  2. Vertel me wat de actie is, wat het aanbod moet zijn en wat je wilt bereiken met de campagne.
  3. Je ontvangt direct de factuur voor de QuickScan.
  4. Ik beoordeel de pagina en geef je duidelijke feedback waarmee je zelf aan de slag kunt.

Zelf aan de slag? Of de webpagina laten verbeteren?

De tips en feedback zijn zo duidelijk dat je ze best zelf kunt verwerken. Maar misschien heb je daar helemaal geen zin in, of geen tijd voor. Dan is dat ook prima, want ik ga graag voor je aan de slag! Vandaar dat ik je gelijk met de feedback ook een concreet voorstel stuur voor het verbeteren van de landingspagina via herschrijven, optimaliseren en/of redigeren van de teksten. Net wat nodig is. In dat voorstel staan ook de kosten en de planning. Ga je daarmee akkoord? Dan regel ik de landingspagina verder voor je.

Voor acties en campagnes

Een landingspagina kan ingezet worden voor vrijwel elke actie en campagne. Van een AdWords-campagne of LinkedIn-aanbod tot een actie in een huis-aan-huis-blad. Welk medium jij ook wilt inzetten, het verschil maak je met een goed converterende landingspagina!

Kosten en voorstel

Een QuickScan kost € 85,00 ex btw. Daarvoor krijg je een uitgewerkt verslag met concrete, duidelijke tips. Ook maak ik direct een voorstel voor het uitvoeren van die verbeteringen. Dan beslis jij of je de tips zelf doorvoert, of dat je het door een ervaren online copywriter laat doen.

Meer weten of aan de slag? Laat het me weten!

Wil jij ook meer succes met jouw acties? Betere conversies met een duidelijker verhaal? Laat jouw landingspagina dan checken. En zo nodig verbeteren. Ik hoor graag van je!