Go to Top

SEO

Online vindbaar met SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Weet iedereen wat jij aanbiedt? Wat jij verkoopt? Zoeken nieuwe klanten naar jou of naar jouw diensten? Als jij ook klanten wilt aantrekken die jou niet kennen, maar wel op zoek zijn naar dat wat jij te bieden hebt, dan heb je een website nodig die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Een SEO-vriendelijke website dus. Bij Studio Awen vind je een breed pakket aan SEO-diensten om jouw site te optimaliseren voor de zoekmachines.

SEO webteksten

Als tekstschrijver schrijf ik veel SEO webteksten; online teksten waarbij ik rekening houd met de doelgroep én met de zoekmachines. Die teksten kan ik ook voor jou schrijven!

SEO Onderhoud

Webteksten die ooit geoptimaliseerd waren, veranderen wel eens. Er komen producten bij, er gaat wat weg. Medewerkers worden aan de site toegevoegd en zo vinden er nog een paar kleine wijzigingen plaats. Wijzigingen en updates aan een site zijn prima, ze verbeteren zelfs de ranking in de zoekmachines! Maar wat als die aanpassingen nou net niet zo ‘Google-optimaal’ worden doorgevoerd? Zorg dat je op internet goed vindbaar blijft met het SEO Onderhoud. Ik scan regelmatig de website en geef advies waar wat veranderd moet worden.

SEO Content

Regelmatige updates en toevoegingen aan een website maken de site steeds opnieuw weer interessant. Voor bezoekers en dus ook voor Google. Daarvoor hoef je natuurlijk niet steeds alle webteksten opnieuw te schrijven; een aanpassing, update of beter nog een nieuwe pagina werkt uitstekend. Mits er met het schrijven van die content wel rekening is gehouden met SEO. Verzeker jezelf van regelmatige SEO content met het SEO Content Abonnement. Zo houd je jouw website actueel en relevant en vooral, online vindbaar!

SEO Advies

Wil je zelf jouw teksten schrijven maar wel rekening houden met SEO? Boek dan een SEO Advies bij Studio Awen. Met een scan van jouw site, persoonlijk advies op maat en een praktische handout kun jij aan de slag om zelf jouw site te optimaliseren.

SEO Optimalisatie

Heb je zelf al teksten geschreven maar zijn ze niet geoptimaliseerd voor de zoekmachines? Laat mij er dan naar kijken. Ik pas de teksten zo aan dat de boodschap gelijk blijft, maar ze wel vindbaar worden voor zoekmachines. Jouw teksten, maar dan aangepast voor SEO. Dat is optimalisatie van webteksten!