Go to Top

Referenties

Referenties Studio Awen

Wat tevreden klanten over mij zeggen

"De site is nog maar net online en op een van onze diensten staan we nu al op de 7e plek in Google. Dit dankzij de vlot geschreven teksten van Jolanda die maar een half woord nodig heeft om tot hele volzinnen te komen."

Website met seo-teksten, Esther Ririassa, The Homestagers

"Supergoede tekst dus! Precies wat mijn klanten zouden willen lezen en wat ik zelf had willen opschrijven." Juli 2015

Herschrijven tekst flyer via TekstStrippenkaart, JAN Architectuur

"We zijn heel tevreden over de teksten en de snelheid van afhandeling."

Tekstschrijven landingspagina en optimalisatie webteksten, Recreatieterrein Ketelhof

“Jolanda komt terug met teksten op basis van de grove input, waarvan wij zelf ze niet hadden kunnen bedenken”.

Tekstschrijven , Nieuwbouwproject Muiden - DAGB

"Precies wat wij bedoelen. Gelukkig eindelijk iemand die ons begrijpt."

Flyer, OPUS Uitzendburo

"Ik word nu ook gevonden door mijn toekomstige opdrachtgevers met woorden die zij bedenken als ze online zoeken naar iemand die een bouwvergunning kan verzorgen. En dat is te danken aan Jolanda van Beek van Studio Awen!"

SEO advies, JAN Architectuur

"Op knappe wijze heeft Jolanda de grote hoeveelheid informatie weten om te zetten tot korte en pakkende webteksten en het geheel tevens geoptimaliseerd voor de Google zoekmachine. Hierin was zij ook nog eens zeer punctueel en vond er al zeer snel een eerste terugkoppeling plaats. Ook het website bouwbedrijf die de teksten van mij kreeg aangeleverd was positief verrast. Op basis van mijn positieve ervaring kan ik Jolanda dan ook van harte aanbevelen." (Edwin van Helden, maart 2014)

Seo-webteksten, Edwin van Helden Wedding Planner

"Je bent een woordkunstenaar. Met taal kan Jolanda heel makkelijk omgaan zodat zinnen lekker lopen en uitnodigen om te lezen. Ze is doelgericht en weet de essentie te pakken." (Dorris Falkenstein, maart 2014)

Seo-webteksten, Falkstone Organisatie- en Loopbaanadvies

"Je kunt met zekerheid stellen dat de website en vindbaarheid uitstekend functioneren, om niet te zeggen: al onze verwachtingen heeft overtroffen! Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van ons bedrijf mede door de samenwerking met Studio Awen in een versnelling is gekomen." (Barbara Prinsen, januari 2014)

SEO-webteksten , Werkend Nederland Gezond

@StudioAwen wil ik graag warm aanbevelen om #teksten te schrijven. Jolanda luistert goed en weet precies de juiste woorden te vinden. Top!

SEO-webteksten , DEPO Personeelsadvies

"De teksten lopen lekker door, erg mooi hoe je het voor elkaar krijgt dat ik enthousiast word van mijn eigen werkzaamheden en het gevoel krijg "ik wil wel een behandeling boeken". Erg goed gedaan... tot snel," (Michael Schuuring, oktober 2013)

SEO-webteksten, Sakura Care

"Jolanda is een professional pur sang die als geen ander de vertaalslag in teksten weet te maken naar de wensen van de klant, in binnen- en buitenland." (Michelle Thuis, 2013).

Webteksten, Gas Natural Fenosa

"Jolanda is een uitstekende tekstschrijfster, die met weinig informatie, maar met een groot fingerspitzengefühl, de essentie van een tekst weet te pakken." (Geert Hoes, 2013)

Webteksten, klantinterviews en profielen van medewerkers, Amstelstad Accountants

"Mijn klant vertelde mij dat hij toch wel heel blij was dat hij het schrijven van de profielteksten aan Jolanda overgelaten had." (Herbert Denk, E-line Websolutions. zomer 2013)

Teksten Twitterprofielen, EBH Elshof

"Wij waren oprecht verbaasd dat iemand zonder kennis van ons vakgebied steeds de juiste woorden en toon weet te vinden om potentiele klanten te kunnen enthousiasmeren. Ook voor het voor ons lastige SEO-gedeelte heeft Jolanda uitstekend werk verricht. Vindbaarheid is prima! Wat vooral opviel in de samenwerking was de kundigheid, snelheid en flexibiliteit van Studio Awen." (Barbara Prinsen, oktober 2013).

SEO-webteksten, Werkend Nederland Gezond

"Jolanda is een goede marketeer met de nodige ervaring, met name op het gebied van communicatiemateriaal en teksten. Ze heeft jarenlang voor de ING goed werk verricht en is sinds vorig jaar zelfstandig. Ze doet nog geregeld werk voor ING (o.a. ING Investment Office en bij mij). Altijd gedegen, klantvriendelijk en zorgvuldig binnen de tijdslijnen." (Wim Heinstra, Marketing manager ING Private Banking. 2011)

Communicatiemateriaal en teksten, ING Private Banking

"Jolanda schrijft voor ons de teksten van de website, pitches, persberichten en artikelen. Wat ik echt leuk aan Jolanda vind, is dat ze met je meedenkt en niet alleen maar ja zegt op alles. Ze bruist van de goede ideeen en ik vind het heel leuk om met haar te brainstormen. We zijn het niet altijd eens maar komen altijd tot een mooi eindresultaat. Als je iemand zoekt die enthousiast, doeltreffend, positief is en over veel doorzettingsvermogen beschikt, dan zou ik zeker Jolanda aanraden!" (Liesbeth Nederstigt, 4SmallOnes. 2012)

Webteksten, persberichten en marketing, 4SmallOnes

"Jolanda heeft webteksten geschreven voor onze nieuwe websites. De samenwerking verliep zeer soepel; Jolanda luistert goed en zet je verhaal gemakkelijk om in vloeiende teksten. De SEO-elementen zet ze overzichtelijk bij iedere tekst waardoor dit gemakkelijk te verwerken is. Daarnaast is ze flexibel én komt ze proactief met suggesties." (Valeria Huisman, UM Group. 2012)

SEO-webteksten, UM Group

"Met Jolanda heb ik twee sessies samen gebrainstormd over mijn marketing strategie. Aan de ene kant waren we echt strategisch bezig. Hoe moet ik nu mijn potentiele klant benaderen? Maar aan de andere kant waren we ook heel praktisch bezig. Hoe zet ik dit nu op facebook? (en het dan ook direct doen achter de computer.) Op deze manier werken vind ik erg prettig, lekker direct! Jolanda heeft me over de drempel geholpen om actief gebruik te gaan maken van facebook. Ik zien nu ook echt de meerwaarde. Bedank Jolanda wij houden zeker contact!" (Arne Bos, Verbeau. 2012)

Marketing brainstorm, Verbeau

"Jolanda heeft veel kennis van en ervaring met Facebook, Twitter en andere sociale media. Ze combineert dit met een persoonlijke benadering die stimuleert om echt aan de slag te gaan. De tips blijven waardevol. Ik heb nu een uitstekend marketingplan en kan goed overweg met Facebook." (Yvonne Kroon, 2012)

Social media en online marketing, Stadsgids

"Bij onze eerste kennismaking bleek dat Jolanda ook een ING-verleden had en wel op het gebied van tekstschrijven. Dit was voor mij aanleiding om haar te vragen om mijn verouderde LinkedIn-profiel eens te bekijken en en eventueel te laten aanpassen. Met de uitkomst ben ik heel erg tevreden en wat mij betreft is het voor anderen ook een aansporing om deze professionele kracht in te huren voor een profiel of voor andere teksten, die een deskundige en ervaren hand behoeven." (Fred Bouwman, 2012).

LinkedIn profiel, Fred Bouwman, Bedrijfsadviseur

"Jolanda doet al geruime tijd redactie,- en content werkzaamheden over beleggen bij mij op de afdeling. Ze was daarbij snel thuis in een complexe materie die relatief nieuw voor haar was en kan zowel qua stijl als inhoudelijk redigeren. In haar schrijfstijl is ze doelgroepgericht. Ze verplaatst zich in de klant en streeft naar duidelijkheid en effectiviteit zodat de boodschap ook echt aankomt. In haar werk, is Jolanda erg zelfstandig terwijl ze toch de samenwerking met collega’s niet vergeet." (Bob Homan, ING Investment Office. 2011)

Redactie teksten, ING Investment Office

"Jolanda is creatief en sensitief. Ze voelt goed aan wat jij als klant wilt. Daarbij vult ze je aan met waardevolle ideeën die hun uitwerking in de praktijk bewijzen. Weet wel dat je iemand in huis haalt die niet snel opgeeft en je zal triggeren om je tot het beste resultaat te dwingen. Het is haar vastberadenheid die er voor zorgt dat een eenmaal geaccordeerd idee concreet en met dezelfde kwaliteit wordt omgezet in realiteit. Jouw wens is haar doel! Met een gezond stukje humor en normen die daarbij aansluiten weet ze het werk op een prettige manier voor jou af te ronden. Punctualiteit en het correct afstemmen van jouw verwachtingen is eveneens een sterk punt. Ik wou dat ik meer werk voor Jolanda had, ze krijgt het direct! Neem contact met haar op en laat je intrigeren om samen tot een mooi resultaat te komen." (Aart van der Dussen, 2011

Marketing, Aart van der Dussen, Trainer

"In de ruim 9 jaar dat Jolanda bij ING als marketeer heeft gewerkt, heb ik haar leren kennen als een uiterst professionele, gedisciplineerde, nuchtere en pragmatische marketeer. Eén van de besten in haar vak. Ik durf hier zo uitgesproken over te zijn omdat ik haar destijds zelf heb aangenomen en ook de laatste 3 jaar bij ING weer met Jolanda heb samengewerkt. Kwaliteiten die Jolanda kenmerken zijn onder andere haar enorme verantwoordelijkheidsgevoel, het hebben van focus en zaken afmaken en opleveren. Maar daarnaast is ze ook visueel erg sterk; Jolanda ziet snel of een boodschap (grafisch, tekstueel of qua lay-out) overkomt, bijvoorbeeld in een advertentie, site of een brochure." (Jeroen Stuart, ING Private Banking. 2010)

Marketing, ING Private Banking

Testimonials

Bovenstaande quotes komen grotendeels uit uitgebreidere testimonials of uit recommendations van LinkedIn. Ik ben enorm dankbaar dat mensen de moeite hebben genomen dit voor mij op te schrijven. En natuurlijk ben ik er erg trots op! Daarom deel ik graag die testimonials met je. Wil je ze eens lezen? Klik dan op de volgende linkjes: