Go to Top

Redactie

Menutext

Redigeren en optimaliseren webteksten Voor Menutext, onderdeel van vertaalbureau Tekom uit Hoofddorp, heb ik de webteksten voor de vernieuwde website van Menutext geredigeerd en geoptimaliseerd.

Rabobank Kennisapp

Teksten voor een app Voor de Rabobank heb ik de voor ‘Rabo Kennis’ uitgevoerd. Het ging specifiek om de teksten die getoond worden op een iPhone in het onderdeel ‘Landenkennis’. De Nederlandstalige teksten die in dit onderdeel te zien zijn op de iPhone, heb ik gecorrigeerd en herschreven.

Mijn ING – faq’s

Webredactie voor Mijn ING, het internetbankieren van de ING. Toen Mijn ING overging op een nieuwe vormgeving met nieuwe teksten in de faq’s (frequently asked questions) heb ik als webredacteur voor de productgroepen ‘Betalen – Dagelijkse bankzaken’ en ‘Beleggen’ de faq’s geschreven.

ING Investment Office

Als redacteur bij ING Investment Office heb ik o.a. het Dagbericht Beleggen, dagelijkse opinies en columns voor de Financiele Telegraaf geredigeerd. Daarnaast was ik ook mede-verantwoordelijk voor de redactie op de Visie 2011 van het IIO. 2010 – 2011.

P. Hoekwater B.V.

Voor de Aalsmeerse elektrotechnisch installateur P. Hoekwater B.V. heb ik de ‘Uw Duurzame Installateur’ (seo). Alle pagina’s heb ik voorzien van relevante meta, title, heading, link en alt tags en voldoende zoekwoorden in de teksten. Dit is direct in de WordPress site gebeurd zodat de opdrachtgever er verder geen omkijken naar had.