Go to Top

Profielteksten

Verloskundigen Amsterdam Zuid

Vindbare webteksten Voor deze verloskundigenpraktijk was vindbaarheid essentieel; de oude website was onvoldoende vindbaar wat direct te merken was aan het aantal nieuwe aanmeldingen. Samen met CodeGroen heb ik de website geoptimaliseerd. CodeGroen verzorgde de complete websiteontwikkeling, ik herschreef en optimaliseerde bestaande teksten en schreef de nieuwe . Daarbij heb ik via telefonische interviews ook de van alle verloskundigen en de praktijkassistentes geschreven. Het resultaat was al na 2 weken merkbaar …Read More

ING Private Banking

Profielteksten ING Private Banking Voor de van ING heb ik alle geschreven o.b.v. schriftelijke briefings en persoonlijke input. Zo kan elke Banker zich op internet persoonlijk voorstellen en kunnen de relaties de Banker kiezen waar ze de beste klik mee denken te hebben.

Amstelstad Accountants

Voor Amstelstad Accountants uit Amstelveen heb ik alle geschreven en geoptimaliseerd voor zoekmachines (). Ook heb ik van elke medewerker de geschreven op basis van een schriftelijke en soms telefonische intake. Voor de heb ik op locatie gesprekken gevoerd met de klanten en dit verwerkt in de webteksten. De profielteksten en de klantinterviews zijn ook geoptimaliseerd voor zoekmachines.