Go to Top

Alle

Bercomex

Treffende webteksten Bercomex ontwikkelde samen met een reclamebureau een nieuwe website. Voor aantrekkelijke en die ook voor Google geoptimaliseerd waren, schakelden ze mij in. In korte tijd moesten alle teksten geschreven worden. Tijdens een periode van intensieve samenwerking heb ik alle teksten naar volle tevredenheid en op tijd opgeleverd.

Bloemenfee

Kleurrijke¬†webteksten voor de Bloemenfee De Bloemenfee tovert met bloemen en liet mij toveren met woorden. Soms is het onderwerp zo aansprekend dat m’n handen als vanzelf over het toetsenbord gaan, zo ook bij de voor de Bloemenfee. Net zo kleurrijk als haar creaties mochten de webteksten worden, en dat is gelukt. Oordeel zelf maar ūüėČ .  

Verloskundigen Amsterdam Zuid

Vindbare webteksten Voor deze verloskundigenpraktijk was vindbaarheid essentieel; de oude website was onvoldoende vindbaar wat direct te merken was aan het aantal nieuwe aanmeldingen. Samen met CodeGroen heb ik de website geoptimaliseerd. CodeGroen verzorgde de complete websiteontwikkeling, ik herschreef en optimaliseerde bestaande teksten¬†en schreef de nieuwe . Daarbij heb ik via telefonische interviews ook de van alle verloskundigen en de praktijkassistentes geschreven. Het resultaat was al na 2 weken merkbaar …Read More

Tranquilo

Creatieve webteksten Sommige sites zijn echte, pure kadootjes, en dit was er zeker zo een. Waarom? Omdat ik als tekstschrijfster elke creatieve vondst kon gebruiken. Natuurlijk niet ten koste van seo maar dat spreekt wat mij betreft voor zich. En met succes; de website wordt al regelmatig gevonden door nieuwe opdrachtgevers. Zou het door de zoekmachineoptimalisatie of de creatieve teksten komen…. ūüėČ .

Body & Vital Medispa

Webteksten voor uitgebreide website Voor Medispa Body & Vital in Houten heb ik alle geschreven. Deze uitgebreide website bevat veel informatie over de verschillende behandelingen, huidtypes en verschillende specialisaties. In nauwe samenwerking met de eigenaresse zijn de teksten tot stand gekomen waarbij ik met vaak globale input steeds weer unieke webteksten schreef in de gewenste tone of voice.

Etro Vastgoedzorg

Webteksten voor Etro Vastgoedzorg Samen met reclamebureau Team Klijnsma heb ik gewerkt aan de voor Etro Vastgoedzorg. Met schriftelijke input en een persoonlijke intake werden de diensten opnieuw beschreven, rekening houdend met zoekmachineoptimalisatie (seo) en gericht op nieuwe doelgroepen.

Menutext

Redigeren en optimaliseren webteksten Voor Menutext, onderdeel van vertaalbureau Tekom uit Hoofddorp, heb ik de webteksten voor de vernieuwde website van Menutext geredigeerd en geoptimaliseerd.

4SmallOnes

Webteksten Voor deze Nederlandse importeur van schrijf ik de teksten waaronder ook de voor deze vernieuwde site.

Van der Drift Bouw, Aalsmeer

Webteksten + seo voor Van der Drift Bouw uit Aalsmeer Voor het mooie Van der Drift Bouw mocht ik de schrijven. Vindbaarheid was natuurlijk heel belangrijk dus behalve het slim gebruiken van de juiste zoekwoorden heb ik ook geadviseerd hoe de diensten het beste onderverdeeld konden worden in de navigatie. Via persoonlijke intakes heb ik alle informatie gekregen om de teksten te schrijven. En dat was bijna in 1x helemaal …Read More

Blogs voor ondernemers

Rechtstreeks of in opdracht van internetbureaus schrijf ik uit naam van die ander. Een soort van ‘ghost-writing’ zeg maar ;-). Het doel hiervan is dat de website actueel blijft met relevante onderwerpen. Handig voor de zoekmachines dus! Ik schrijf blogs voor verschillende bedrijven zoals een makelaar in Rotterdam, een evenementenlocatie in de regio Utrecht, een vertaalbureau in Noord-Holland en een bedrijf in letselschade.