Go to Top

Portfolio

Webteksten, flyers, seo, redactie, verslagen, etc., etc.

Voor heel diverse ondernemers schrijf ik heel verschillende teksten. Uitgebreide webteksten, geoptimaliseerde teksten voor zoekmachines, blogs, persberichten, tweets, Facebookupdates of juist weer een flyer. Maar ook klantinterviews voor een aansprekende online testimonial, profielen van medewerkers voor op de website of juist op LinkedIn.

Jouw voorkeur, mijn schrijfstijl = unieke teksten!

Natuurlijk stem ik de tone of voice altijd af op de wensen van de opdrachtgever, maar toch heb ik een eigen stijl. Pakkend, duidelijk, commercieel, rekening houdend met de doelgroep en ‘lekker weglezend’ zijn termen die mijn opdrachtgevers gebruiken als ze mijn werk lezen. Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact op voor een persoonlijke kennismaking. En neem een kijkje door onderstaand portfolio een selectie van mijn werk.