Go to Top

Contentmarketing

Contentmarketing

Klanten aantrekken met effectieve marketing online

Met contentmarketing maak je jezelf zichtbaar online. Door slim relevante en actuele content te gebruiken, zorg je ervoor dat jouw klanten en jouw doelgroep weten dat je er bent, wat je te bieden hebt en waarom ze toch echt voor jou moeten kiezen. En dat ze ook aan jou denken op het moment dat ze je nodig hebben. Een hele klus, maar wel essentieel voor de continuïteit van elk bedrijf.

Contentmarketing voor jouw bedrijf

Ik help ondernemers met contentmarketing. Gewoon door eerst een strategie te bedenken en dan de uitvoering te regelen. Via een contentplan zodat je het zelf kunt doen of kunt laten doen. En als je wilt, neem ik die uitvoering natuurlijk graag op me ;-).

Relevante content

Relevante content bestaat uit teksten die iets zeggen over wat jij doet maar nog veel belangrijker, antwoordt geeft op vragen die jouw doelgroep heeft. Inspelen op hun behoeftes en hun vragen zorgt ervoor dat jij relevant bent, dat je verkeer naar jouw website trekt en ervoor zorgt dat ze weten wat ze aan jou hebben. Dat kan met een blog, een goede landingspagina, slimme inzet van social media, een nieuwsbrief of andere online content.

Inzet van contentmarketing

Ik help je graag met het opzetten van een goede contentstrategie en de uitvoering daarvan. Bijvoorbeeld met:

  • Contentplan opzetten
  • Uitvoering contentplan via:
    • Blogs (uit jouw naam)
    • Online contentpakket
    • Online teksten schrijven

Ook een ervaren contentmarketeer nodig?

Ben je benieuwd wat content voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met me op. Tijdens een kennismaking kunnen we vast al brainstormen wat goed bij jou en jouw bedrijf past.