Go to Top

Over mij

Jolanda van Beek

Tekstschrijver en marketeer bij Studio Awen in Aalsmeer

Aangenaam! Ik ben Jolanda van Beek. 13 jaar heb ik als marketeer voor verschillende bedrijven gewerkt. Eerst als direct marketeer en later als online marketeer. In 2008 ben ik ook geregistreerd als Digitaal Marketeer (RDM). In al die jaren schreef ik altijd al veel teksten. Omdat ik graag veel meer wilde schrijven, dat wilde combineren met marketing en vooral ook voor verschillende ondernemers wilde werken, heb ik in 2009 mijn baan opgezegd. Sindsdien combineer ik als tekstschrijver en marketeer inderdaad veel verschillende opdrachten voor de meest uiteenlopende bedrijven.

Teksten en content, een online marketingmiddel

Als tekstschrijver gebruik ik mijn marketingervaring en zie ik teksten en content als (online) marketingmiddel. Via teksten help ik ondernemers om mensen te bereiken en de interactie aan te gaan; met doelgroepen, klanten en prospects. Dat is meestal online omdat ik voornamelijk webteksten en andere online content schrijf. Ik ben marketeer en denk dus vanuit de doelgroep. Voor hun schrijf ik het verhaal van de ondernemer. En natuurlijk houd ik daarbij rekening met de zoekmachines (seo) voor de online vindbaarheid en zichtbaarheid.

SEO webteksten en commerciële teksten

Ik ben gespecialiseerd in seo (zoekmachineoptimalisatie) en in commerciële teksten. Mijn schrijfstijl wordt omschreven als ‘duidelijk’, ‘pakkend’ en ‘aansprekend’. Het doel van mijn teksten is anderen te informeren, intrigeren en tot actie aan te zetten. Tja, mijn ‘marketingroots’ liggen niet voor niets in Direct Marketing   😉  .

Ik help ondernemers online klanten aantrekken. Met (web)teksten, seo en contentmarketing.

Ben je benieuwd of ik ook wat voor jou kan betekenen? Of wil je gewoon eens kennismaken? Laat het me weten. Ik leer graag jou en jouw bedrijf kennen!